OM EXTRAVAGANZA

Extravaganza är en privat blogg som skrivs av Jeanette Rattfeldt på hobbynivå utan kommersiellt syfte.

"I den här bloggen delar jag med mig av vad som händer i mitt liv, idéer och tips – och sådant jag personligen tycker om och inspireras av." 
Jeanette


Om Jeanette


Jeanette Rattfeldt är en erfaren inredare med fingertoppskänsla, mest känd för sin förtrollande hand vad gäller allt inom inredning och dekor. Hon har en förkärlek att blanda gammalt och nytt – modernt med antikviteter – för att ge ett personligt intryck och skapa en intressant miljö.


"I mitt företag jobbar vi uteslutande med att utforma miljöer som vi själva vill vistas i."
Jeanette Rattfeldt, Creative Director
J.Rattfeldt Design Stockholm New York


Jeanette har drivit sitt inredningsföretag J.Rattfeldt Design i över 10 år med inredningsuppdrag över hela världen bland annat i Spanien, USA, Asien, Turkiet och Grekland. Hon är speciellt uppskattad och erkänd för sina kreativa lösningar och sin personliga stil och smak. Jeanette brinner för att skapa kvalitetslösningar genom enkla medel, men som ändå har en exklusiv känsla – idag anlitas Jeanette flitigt som rådgivare inom inredningsområdet, både av privatpersoner och av företag.

Under de senaste åren har Jeanette arbetat med inredning, styling och marknadsföring av hotell, men har även gedigen erfarenhet av varierande uppdrag inom grafisk formgivning, konceptuell design och konst. Hon har tidigare arbetat både på arkitektkontor och kommunikationsbyrå under flera år.

Jeanette har varit bosatt i olika städer i USA och rest runt världen under långa perioder, hon bor för närvarande i Stockholm.